آموزش گیتارآموزش گیتار ریتمرایگان

آموزش ریتم گیتار از صفر برای هنر جویان مبتدی

مقدمه آموزش ریتم گیتار از جلسه اول

درس های آموزش ریتم گیتار ریتم گیتار: ریتم گیتار چیست؟

آموزش ریتم گیتار: ریتم گیتار چیست؟
ریتم گیتار چیست؟

خلاصه بخوایم بگیم، ریتم گیتار یه سبک از اجرای گیتارِ که بجای  اجرای یک نت به طور ملودیک یا سُلُ، آکوردها رو به طور ریتمیک اِسترام میکنیم. نوازنده های ریتم گیتار و لید گیتار لزوما منحصر و جدا از یکدیگر نیستن. بعضی وقتا ممکنه یه خواننده تو یه آهنگ کمی از جفتشون استفاده کنه، یا بعضی وقتا بسته به آهنگ ممکنه نقش نوازنده های گروه تغییر کنه.

حالا تنظیم و چیدمان هر چی که می خواد باشه، برای اجرای گیتار ریتم باید به طور ریتمیک آکوردها رو اِسترام کنیم.

آموزش ریتم گیتار: آکوردها

اگه می خوایم بطور ریتمیک به آکوردها ضربه بزنیم اول کار باید یسری آکورد رو بشناسیم.

آموزش گیتار ریتم: آکوردهای مقدماتی:

بهترین آکوردها که باهاشون شروع میکنیم، آکوردهای باز هستن، این آکوردها همیشه تو یه محدوده وسیع از ژانرها خودشن رو بروز میدن. پس گیتاریست هر سبکی ریتم گیتار که می خواین باشین، گیتاریست ریتم راک، گیتاریست ریتم پاپ یا ریتم بلوز، باید این آکوردها رو بلد باشین. یه نوع دیگه از اکوردها که تازه کارها میرن سر وقتش آکوردهای پاور هستن که توی درس آموزش گیتار زدن در موردشون صحبت کردیم.

آکوردهای پاور، آکوردهای قدرتمندی هستن که فقط امل دو نُت میشن، دونستنشون برای هر نوازنده گیتار ریت برای اجرای راک، متال یا پانک مهم و اساسیه.

آموزش ریتم گیتار: آکوردهای سطح متوسط

وقتی که نوازنده ریتم ریتم گیتار درک مناسبی از آکوردهای باز و آکوردهای پاور پیدا کرد، یسری آکوردهای پیشرفته تر هم هستن که می تونه یاد بگیره که بهشون آکوردهای بار میگن، تو درس هایی قبلی کمی در مورد این آ:وردها صحبت کردیم.

آکوردهای بار زمانی اتفاقی میافتن که یکی از انگشتانتون به بیش از یه تار فشار وارد کنه، در مقایسه با آکوردهای معمول کمی سخت تر هستن، پس روی اونا زمان بزارید و نصف کاره ولشون نکنید.

آموزش ریتم گیتار، آکورد
سطح آکورد در آموزش ریتم گیتار

 آکوردهای پیشرفته

آکوردهای خیلی بیشتری از فقط آکورد مینور و ماژور وجود دارن یه طیف مختلف از آکورد به ترتیب زیر وجود دارن:

  • آکوردهای 7 دومینانت

  • آکوردهای ماژور 7

  • آکوردهای مینور 7

اینا از دسته آکوردهایی هستن که موقع یاد گرفتن ریتم گیتار ممکنه تو سبک هایی مثل جاز، بلوز، فانک و … به نظرتون کاربردی بیان. یادتون باشه که به دلیلی بهشون آکوردهای پیشرفته میگن، قبل از اینکه آکوردهای سطح مقدماتی و متوسط رو یاد نگرفتین، سمت این آکوردها نرید.

آموزش ریتم گیتار: اِسترام کردن و بحث موزیکال

برای اینکه به نوازنده واقعی تبدیل بشیم، نیاز داریم که یه مقدار ریتم به اجرای گیتار مون اضافه کنیم، این کار رو با اِسترام کردن انجام میدیم. درست مثل آکوردها، روش های پیشرفته متوسط و مقدماتی برای اِسترامم کردن وجود داره.